Amsterdam

15 september: Roos Blufpand

Roos Blufpand
Op 15 september komt zangeres Roos Blufpand de tweeëntwintigste editie van Hart op de Tong verzorgen. “We lijken te vergeten waar het werkelijk om gaat”, zingt de zangeres in haar lied Niet bang. Als afsluiter van het Zinspiration festival in het Ill cafe op Uilenstede, zal Roos een akoestische set geven en ingaan op wat haar inspireert in het leven.
Meer info

7 juli: The Syrens

Hart op de Tong presenteert op vrijdag 7 juli de samenzangverleidsters The Syrens. In de intieme houten Keizersgrachtkerk zullen de zes jongedames hun nieuwe album akoestisch presenteren en ingaan op hun zoektocht in het leven. Hoe put je kracht om door te stuwen in de fases van het leven waar de antwoorden niet pasklaar worden aangeleverd?
Meer info

5 jaar Hart op de Tong: compilatiealbum

Jubileumfoto/copyright: Suzanne Wansink.

Hart op de Tong bestaat vijf jaar! En dat vieren met een compilatie-album. 15 bij ons gespeelde en opgenomen nummers staan erop. Verkrijgbaar vanaf vrijdag na afloop van het concert met Pink Oculus. Bekijk hier welke nummers erop staan. De opbrengsten gaan naar het Wereldhuis. Een organisatie die ongedocumenteerde migranten helpt met onderwijs, rechtsbijstand, de Nederlandse cultuur, en het bieden van perspectieven.
Meer info

16 september 2016: Niels Geusebroek

Op vrijdag 16 september staat bij Hart op de Tong een artiest centraal die inmiddels geen uitleg meer behoeft: Niels Geusebroek. Heel Nederland kan zijn neo-klassieke lied Take Your Time Girl meezingen. In een akoestische setting zal de bevlogen zanger in de intieme houten Keizersgrachtkerk zijn liedjes ten gehore brengen en nader ingaan op de inspiratiebronnen die hem de meeste levenslessen hebben bijgebracht.
Meer info